Известие

Collapse
No announcement yet.

Reset на сервизния интервал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Reset на сервизния интервал

Здравейте колеги,
    има следния въпрос взе да ми се появява надписа "XXX km distance to service" - мога ли да го ресетна въпросния интервал от таблото на колата или трябва да ползвам FES?
    И още един въпрос какви стойности да задам там за км, някъде ми попадна, но не мога да се сетя къде, че можело само 9 пъти да се ресетва този интервал и по-добре по-високи стойности да се задават.

Колата е АР GT от подписа.

Благодаря предварително.
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
    Fiat Brava TD100

За съжаление от таблото не може както например на 156
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

За още по голямо съжаление на 156 и от вътре не става в пове4ето слу4аи караш ииии

Comment

На 156 ставаше мисля със задържане на някой от бутоните и на контакт, но първо се нулираше дневния километраж и тогава. Аз лично не съм пробвал по простата причина че не ми е изписвало такива символи, а вече имам навъртяни 20000км с нея, та си мисля че софтуерно нещо е пипано, ма не ми пречи така де и си свиркам.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

На 156 фейса избираш менюто и отиваш на сервизните показния. Там имаш интервал, задържаш "+" и "-" за около 5 сек и се чисти.
          Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid

Comment

Не на всички. На моята и в Италсервиз с Екзаминър не успяха

Comment

Ха за тва говорех

Comment

ИЦД има куплунг за програмиране, ама никой в БГ няма чукачката за него

Comment

Working...
                X